måndag 5 mars 2012

Skorsten och tak



Om precis en vecka så startar vårt arbete med att lägga nytt tak på torpet samt skall skorstenen muras om. Den blev ju som sagt utdömd av sotaren förra året och det var kanske inte någon chock.
Så skönt att det äntligen är dags för sen när det är klart så kan vi börja inreda vinden och självklart så kan vi åtgärda eldstaden också...
Ja inte en dag för sent. Varje gång vi är där så hittar vi nya trasiga pannor och det börjar bli jobbigt att byta alla.

4 kommentarer:

  1. Så otroligt vackert det är, ert torp! Har satt till din blogg på min lista och kikat in lite några gånger. Har så lite tid med att titta på bloggar då lillan och egna projekt tar tid. NU har jag en lugnt stund och hinner sitta ner! Tar en eller två bloggar åt gången! Det är trevligt att inspireras av andras hus och projekt! Lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. oj! Nu såg jag att du satt till dig som följare på min blogg! Det var en trevlig överraskning! :-) Roligt att du följer "offenligt", har ett femtiotal besök varje dag och det är ju skoj att veta lite vem som läser också!

      Radera
    2. Ja jag såg att du varit inne och blev genast intresserad. Älskar verkligen husprojekt och kommer följa din blogg med spänning!! Ha det gott!!

      Radera
  2. Hejsan!
    Vilket fint torp!
    Ja,det är mycket som ska fixas på gamla hus.:)
    Själv ska vi tilläggsisolera nu i vår och sedan bygga till.
    Hoppas takbytet och skorstens"fixet" går bra för er!

    SvaraRadera