måndag 28 juni 2010

Ta mig till havet och gör mig till kung...
Jag skrapade lite i mitt gamla bloggarkiv på bilder som jag sparat. Vill bara visa vilken känsla som vi är ute efter att skapa i vårt hus. Bordet är en gammal goding från Newport som kanske är lite för dyrt men ack så snyggt. Golvet har jag hittat på en jättefin blogg som jag tyvärr inte kommer i håg namnet på, men det är så snyggt att jag måste lyfta med bilden ändå. Hoppas jag är förlåten... Grå/vitt rutigt golv kommer att målas i köket och om detta går bra så blir det troligen röd/grå rutigt i hallen. En kompassros tänkte jag måla mitt på köksgolvet. Den till höger är ju vacker.. Den marina New England stilen har ju varit på tråden ett tag och jag tycker allt att den kan få vara inne ett bra tag till. Båten och de andra söta båtsakerna är från Sjöbutiken.

4 kommentarer:

 1. Hallåj! Tack för ditt svar angående dörren!

  Tyvärr har vi inga gamla bilder alls.. Dock har jag listat ut namnet på en gubbe som antagligen vuxit upp här och vars pappa då lär ha bott här länge.. vet inte om man vågar kontakta honom för eventuella bilder kanske?!

  Tror inte jag har varit inne på din blogg tidigare? Ska ta mej en rejäl kik nu..

  /Charlotta

  SvaraRadera
 2. Nu har jag kollat färdigt. Grattis till köpet..så härlig känsla ju, vi är rätt nyblivna husägare vi också. Köpte vår lilla gård förra sommaren.. Mycket slit blir det!
  Din blogg verkar vara något helt i min smak så jag tänker faktiskt länka dig så jag hittar hit fort och enkelt. Hoppas det är ok!

  /C

  SvaraRadera
 3. Lycka till med renoveringen av ert torp. Fina saker du visar! Har själv ett torp på vår gård som jag nu ska försöka få lite romantisk stämning i.
  Ha det så gott!
  Märta

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Ser att du har en bild på en av de livbojar som jag har målat!
  Hoppas det gick bra med renoveringen!

  Ann-Helen
  www.himlarum.se
  himlarum.blogspot.com

  SvaraRadera